loading

Walk2Talk gaat aan de wandel met je

Sparren en advies @ nature. Zakelijk of privé. Because two know more than one.

Iedereen moet keuzes maken. Heeft zijn of haar twijfels en (onbewuste) onzekerheden. Afhankelijk van je persoonlijkheid en de ernst van de vraag waar je mee zit, probeer je het zelf op te lossen of ga je te rade bij familie, vrienden of goede bekenden. Vaak is dit voldoende. Maar dikwijls ook niet. Want de gekleurde bril waar jezelf doorheen kijkt of die van je naaste omgeving kan het beeld behoorlijk vertroebelen.

Een objectieve gesprekspartner met een sterk analytisch vermogen maar ook een goede intuïtie, levenservaring en interesses kan je bewust maken van waar je staat en waar je naartoe wilt. en die stap in de goede richting laten zetten. Letterlijk en figuurlijk. Want Walk2Talk gaat aan de wandel met je. Samen anderhalf uur de frisse buitenlucht en de natuur in. Met onderweg mooie uitzichten en een bak koffie of thee.

Het maakt niet uit of je vraag van zakelijke aard is of privé. Het gaat immers om keuzes maken en een luisterend oor. Beiden zijn het afgelopen jaar dan ook ruim aan bod gekomen op de walks. Waarbij je bij Walk2Talk kunt kiezen uit diverse routes. Persoonlijk heb ik zowel zakelijk als privé op de bergtoppen gestaan maar ook in het dal gelegen. Dit komt nu goed van pas om tijdens mijn Walk2Talk om mensen te helpen bij hun vragen. Met gezond verstand maar ook op gevoel en intuïtie. Respectvol en zonder omwegen to the point proberen te komen. Vanuit een helikopterview en objectief. De antwoorden op jouw vragen? Die worden meestal door je nieuwe inzichten door jezelf gecreëerd.

Waarom Wandelen?

Iedereen weet uit eigen ervaring wat wandelen met je doet. Je ontspant, je stressniveau daalt, je krijgt meer energie en je ziet dikwijls zaken letterlijk en figuurlijk helderder dan tussen vier muren. Het is niet voor niets dat steeds meer professionals zich binnen hun vakgebied als wandelcoach gaan profileren. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze wijze van advisering, sparren en/of coachen prettiger en effectiever werkt.

Waarom kan ik iets voor je betekenen?

Zakelijk advies persoonlijk benaderen en persoonlijk advies objectief en to the point. De tools die ik geleerd heb tijdens mijn studies kan jij misschien ook toepassen in jouw leven. Een groot netwerk binnen het bedrijfsleven maar ook op het gebied van gezondheid, sport en bewustzijn waar ik je mee in contact kan brengen.

Walk2Makepictures.

Naast Walk2Talk bied  ik nog een andere, ontspannen mogelijkheid aan. Mijn  passie is fotograferen.
Bij deze wandeling gaan we samen een paar uur de natuur in en gaan we de basis voor het maken van een goede foto in plaats van een kiekje onder de loep ( lees: door de lens) nemen.